Tražilica

Obavijest o održavanjima on-line Trudničkih tečajeva u mjesecu rujnu 2023.

Datum objave: 24.08.2023

Održavanje Trudničkih tečajeva online u rujnu 2023.

DOM ZDRAVLJA ZAGREB-CENTAR 
20. i 21.09.2023. od 15.00 do 18.00 sati
Prijave šaljite  na e-mail  trudnickitecaj.dzzc@gmail.com  
 
DOM ZDRAVLJA ZAGREB-ISTOK
27. i 28.09.2023. od 14.00 do 17.00 sati
Prijave šaljite na e-mail trudnicki.tecaj.dzzi@gmail.com
 
DOM ZDRAVLJA ZAGREB-ZAPAD
12. i 13.09.2023. od 15.00 do 18.00 sati
Prijave šaljite na e-mail trudnickitecaj.dzzz@gmail.com


Prijavite se na tečaj slanjem e-maila na adresu svakog Doma zdravlja posebno.
Na Vašu e-mail adresu primit ćete detaljne upute o instaliranju i korištenju Hangouts Meet platforme i pozivnicu za tečaj.
Napomena: osobe u pratnji koje planiraju biti na porodu molimo da prate epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i pojedinih rodilišta.

Tečajevi će se održati putem Meet platforme. Nakon prijave za odabrani datum na Vašu e-mail adresu poslat ćemo upute za instalaciju i spajanje Meet platforme kao i pozivnicu tj. adresu tečaja. 


Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Domovima zdravlja organizira provođenje trudničkih tečajeva.
Svrha tečajeva je poboljšanje zdravlja u obitelji, zdravlja žena u trudnoći, priprema za rođenje i podizanje zdravog potomstva, kao i podizanje demografske obnove Republike Hrvatske.

Tečajevi su besplatni za sve buduće majke i očeve ili osobe u pratnji majke. 
Program tečaja obuhvaća zdravstveno-preventivni rad, zdravstveni odgoj, vježbe i praktični rad s trudnicama, savjetovanje, te raspravu tijekom koje se odgovara na pitanja polaznika.

– teme koje se obrađuju na tečajevima:
Dugogodišnje iskustvo održavanja trudničkih tečajeva, znakovit porast broja polaznika iz godine u godinu, interes i motiviranost trudnica i budućih očeva pokazalo je opravdanost održavanja istih, a što je i rezultiralo povratnom informacijom od strane patronažnih sestara da su trudnice koje su polazile tečajeve imale lakši porod i da su se sve odlučile na prirodnu prehranu djeteta.
Najveće bogatstvo svakog društva su djeca, te materinstvo stoga treba tretirati kao najvažniju i ključnu ljudsku investiciju, a trudnoća koja je nešto posebno u životu svake žene učiniti sigurnom.

Priručnik za dojenje

Grad Zagreb – prijatelj dojenja

Skip to content