Tražilica

19. Međunarodna konfrerencija integrirane skrbi (International Conference on Integrated Care) ICIC19.

Datum objave: 02.04.2019

U San Sebastianu se od 1. do 4. travnja 2019. održava 19. Međunarodna konfrerencija integrirane skrbi (International Conference on Integrated Care) ICIC19. Konferencija okuplja više od tisuću delegata iz cijelog svijeta, najviše iz zemalja članica EU. Delegati izlažu iskustva svojih zemalja i dobre prakse koje provode u svrhu integracije sustava zdravstvene i socijalne skrbi kako bi građani primili što kvalitetniju skrb uz olakšan pristup uslugama iz različitih javnih sektora. Konferencija ove veličine i značaja prilika je za povezivanje stručnjaka različitih profila, izmjenu iskustava i znanja, pa i za početak njihove primjene u Domu zdravlja Zagreb – Centar, Gradu Zagrebu i šire.

Rad Doma zdravlja Zagreb – Centar prepoznat je u EU, a kroz suradnju u međunarodnim organizacijama (Europsko inovacijsko partnerstvo za aktivno i zdravo starenje, te EU mHealth hub) Dom zdravlja se pokazao kao pouzdan partner pa će se iduća Međunarodna konferencija integrirane skrbi, ICIC2020 u slopu predsjedanja Republike Hrvatske Europskom unijom u suorganizaciji s Domom zdravlja održati u proljeće 2020. g. u Šibeniku.

Liječnici projektnog tima doma zdravlja Nada Pjevač, Aleksandar Gluščević, Vanja Lazić i Filip Đerke, predvođeni ravnateljicom Doma zdravlja, doc. dr. sc. Antonijom Balenović sudjeluju na ICIC19 konferenciji.

 

 

Skip to content