Tražilica

20. Međunarodna konferencija o integriranoj skrbi ICIC20 23. rujna 2020.

Datum objave: 21.09.2020

Poštovani,

s velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na sudjelovanje u trećem danu virtualne 20. Međunarodne konferencije o integriranoj skrbi ICIC20 pod sloganom „Poboljšanje iskustva u zdravstvu i sustavima skrbi za SVE„ koji će se održati 23.09.2020.g. s početkom u 10:25 sati CET.

Besplatne prijave za delegate iz Republike Hrvatske i nadalje su otvorene putem linka  https://abbey.eventsair.com/icic20/virtual-icic-croatia

 

 

Već prijavljeni / registrirani delegati uključuju se u konferenciju putem linka https://portalapp.abbey.eventsair.com/VirtualAttendeePortal/icic20/icic-virtual/login

 

3. DAN – 23. rujna 2020.

Poboljšanje iskustva u zdravstvu i sustavima skrbi za SVE

Trenutna pandemija pojačala je naš osjećaj solidarnosti i pokazala da sami ne možemo prevladati krizu ovih razmjera. Mnogo je ljudi koji se trenutno osjećaju izolirano, a problemi s mentalnim zdravljem su u porastu. S obzirom na našu povećanu svijest i znanje o psihosocijalnim dimenzijama zdravlja i dobrobiti, sada više nego ikad trebamo podržati najugroženije ljude.

Istodobno se podsjećamo da su zdravstveni radnici naša najveća prednost, radeći zajedno s obiteljskim njegovateljima, partnerima u zajednici i lokalnim mrežama podrške. Naša buduća multidisciplinarna radna snaga mora biti kreativna, fleksibilna i agilna, sposobna upravljati složenošću i bolje koristiti svoje različite vještine i snage, kao i prihvaćati nove uloge i odgovornosti.

S poštovanjem,
Ravnateljstvo Doma zdravlja Zagreb – Centar
doc. dr. sc. Antonija Balenović, dr. med.

Skip to content