Tražilica

Medalja Grada Zagreba 2020.

Datum objave: 08.06.2020

S velikim veseljem i ponosom javljamo da je na Dan Grada Zagreba, 31. svibnja 2020., godine, u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, gradonačelnik Milan Bandić uručio Medalju Grada Zagreba Domu zdravlja Zagreb – Centar za izuzetan uspjeh i rezultate u radu te za izniman doprinos u sprečavanju i suzbijanju širenja epidemije koronavirusa. Nagradu je u ime Doma zdravlja Zagreb – Centar primila ravnateljica doc.dr.sc. Antonija Balenović, dr.med.

Medalja Grada Zagreba je pohvala za zajedničke napore i rad svih djelatnika iz različitih službi Doma zdravlja, prvenstveno medicinskog osoblja, liječnika, sestara i tehničara ali i drugog osoblja, radnika u službi za kvalitetu, nadzor i zaštitu na radu, naših vrijednih spremačica, tehničkog osoblja i ostalih djelatnika koji su se brinuli da se održi čistoća, kao i osigura dostava zaštitne opreme na sve 64 lokacije Doma zdravlja, a koji su doprinijeli i da se “preko noći” ustroje nove ambulante za pružanje zdravstvene skrbi (COVID 24 h ambulante, testiranje na COVID-19 i Hitna stomatološka služba), nužne u uvjetima epidemije. Zajedničkim naporima svih naših djelatnika uz svakodnevnu koordinaciju Ravnateljstva, voditelja svih službi i Stručnog vijeća osigurana je zdravstvena skrb naših pacijenata, kao i skrb u Domovima za starije i drugim institucijama u kojima djeluju naši timovi.

Medalja Grada Zagreba dodjeljuje se građanima Grada Zagreba i drugim osobama koje rade na području Grada Zagreba, udrugama, trgovačkim društvima, ustanovama i drugim pravnim osobama za postignute uzorne uspjehe u radu.

Na dodjeli prisustvovali su, uz gradonačelnika Milana Bandića, i predstavnici Grada: zamjenica gradonačelnika dr.sc. Jelena Pavičić Vukićević, predsjednik Gradske skupštine prof.dr.sc. Drago Prgomet, dr. med., pročelnici gradskih ureda, kao i predstavnici nacionalnih tijela: predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, izaslanica predsjednika Republike Hrvatske Melita Mulić, te izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora potpredsjednik Željko Reiner i ostali cijenjeni uzvanici.

 

Skip to content