Tražilica

OBILJEŽEN HRVATSKI DAN LJEKARNI

Datum objave: 13.11.2017

U organizaciji Hrvatskoga farmaceutskog društva i Hrvatske liječničke komore 30.10.2017. obilježio se Hrvatski dan ljekarni na novouređenoj ljekarničkoj jedinici Gradske ljekarne Zagreb u sklopu zdravstvene stanice našeg Doma Zdravlja u Šestinama.

Bila je to prigoda i da se obiđe novouređena ljekarna, koja se renovirala u kontinuiranom naporima poboljšanja kvalitete zdravstvene skrbi. Istovremeno sa uređenjem ljekarne, uređen je i okoliš zdravstvene stanice sa parkingom i dječijim igralištem, a u slijede i radovi na uređenju kompletnog krovišta. Sredstva za radove je osigurala lokalna samouprava. Ovom događaju je bio nazočan gradonačelnik Milan Bandić koji je zadovoljan viđenim podržao najavljenu gradnju zdravstvene stanice u Gračanima.

U zdravstvenoj stanici Šestine se nalaze i ordinacije u kojima se obavljaju djelatnost iz primarne zdravstvene zaštine i to opće-obiteljske, dentalne i zdravstvene zaštite predškolske djece. Nedavno je obnovljena i stomatološka ordinacija u kojoj rade dva tima Doma zdravlja Zagreb – Centar.
Ovakve i slične suradnje Grada Zagreba, lokalne samouprave, i zdravstvenih društava, Dom zdravlja Zagreb – Centar istinski pohvaljuje i podržava, te pokazuje zainteresiranost za podizanje kvalitete zdravstvene skrbi, uključivanjem u ovakve i slične akcije i uređenjem ordinacija na lokacijama Doma zdravlja Zagreb – Centar.

 

Skip to content