Tražilica

Položen kamen temeljac u Lučkom

Datum objave: 21.03.2019

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u subotu, 16.03.2019. godine položio kamen temeljac za izgradnju novog objekta Doma zdravlja Zagreb – Centar  na lokaciji Lučko, a nakon što su prije mjesec dana započeti radovi na uklanjanju starog objekta.

Gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je važnost Doma zdravlja u Lučkom na kojem području gravitira više od 20.000 građana iz Lučkog, Hrvatskog Leskovca, Ježdovca, Blata, te dijela Stupnika.  Također je istaknuo da će se za izgradnju objekta izdvojiti do 15 milijuna kuna,  najavivši otvorenje prije ljeta 2020. godine.  Podsjetio je da se radi o objektu površine 800 četvornih metara na dvije etaže s pristupom osoba s invaliditetom, u kojem će biti smještene ambulante obiteljske medicine, ambulanta pedijatrije i stomatološka ambulanta, patronaža i ljekarna.

Na otvaranju su uz gradonačelnika Milana Bandića bili prisutni, Zamjenica gradonačelnika, doc.dr.sc. Olivera Majić,  prof. dr.sc.  Ana Stavljenić Rukavina, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo dr.sc.Vjekoslav Jeleč dr.med. uz ostale najbliže suradnike Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba.  Ispred Doma zdravlja Zagreb – Centar bili su prisutni predsjednik Upravnog vijeća  Prof. dr. sc. Zdravko Žvorc, zamjenica Tomislava Tolić dipl.oec., pomoćnica ravnateljice za sestrinstvo Draženka Tenšek.

Na otvorenju su nazočili i predsjednik Gradske četvrti Novi Zagreb – Zapad Jadranko Baturić te predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Lučko Boris Petrović i ostali uvaženi uzvanici.

 

 

 

Skip to content