Tražilica

Stručni simpozij „Rana dijagnoza, lakša endometrioza“

Datum objave: 16.10.2023

Stručni simpozij održat će se 11. studenog 2023. godine na lokaciji Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu u vremenu od 9:00 do 16:00 sati.

Ovaj događaj organiziraju Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i Udruga žena oboljelih od endometrioze Ja sam 1 od 10, uz podršku Referentnog centra za endometriozu Ministarstva zdravstva, Povjerenstva Grada Zagreba za prevenciju infekcije HPV-om i drugih spolno prenosivih bolesti (SPB), Hrvatskog društva za endometriozu te uz partnerstvo s Kliničkom bolnicom Sveti Duh.

Simpozij će biti usmjeren na educiranje liječnika specijalista ginekologije na primarnoj i tercijarnoj razini zdravstvene zaštite i specijalista anesteziologije na području grada Zagreba kako bi se smanjile godine potrebne da se endometrioza dijagnosticira te kako bi se pružila adekvatna zaštita ženama oboljelim od endometrioze. Istaknuti stručnjaci s područja ginekologije, anesteziologije, abdominalne kirurgije, nutricionizma i fizioterapije sudionicima Simpozija prenijet će svoja znanja i iskustva iz prakse i tako sudionicima omogućiti da steknu nova znanja i vještine.

Stručni simpozij bit će bodovan od strane Hrvatske liječničke komore, a broj mjesta je ograničen.

Prijava na Simpozij dostupna je na ovoj poveznici

Obavijest o održavanju stručnog simpozija objavljena je i na web stranicama Grada Zagreba.

https://www.zagreb.hr/pilot-projekt-rana-dijagnoza-laksa-endometrioza/191611

Program simpozija

Skip to content