Tražilica

Svečano otvorenje 20. Međunarodne konferencije o integriranoj skrbi ICIC20 09. rujna 2020.

Datum objave: 08.09.2020

Poštovani,

ovim putem pozivamo Vas da prisustvujete svečanom otvorenju 20. Međunarodne konferencije o integriranoj skrbi ICIC20 09. rujna 2020. s početkom u 09:55 sati (CET) i poslušate pozdravna obraćanja u ime Ministarstva zdravstva državnog tajnika prim.dr. Željka Plazonića i u ime Grada Zagreba gradonačelnika g. Milana Bandića te uvodno plenarno predavanje ispred Ministarstva kulture i medija ministrice dr.sc. Nine Obuljen Koržinek. Također Vas pozivamo da poslušate paneliste okruglog stola na kojem će sudjelovati i Tanja Ćorić, dr.med., Referentni centar za zaštitu zdravlja starijih osoba Ministarstva zdravstva.

 

1. DAN – 9. rujna 2020.

Zajednička vizija i vrijednosti za integriranu skrb

Naš cilj kao društva mora biti jačanje i ubrzanje napora ka univerzalnom pristupu i presudno bavljenje determinantama zdravlja na globalnoj razini. Vizija za više udruženih zdravstvenih sustava i sustava skrbi treba biti usredotočena na građane, pacijente, obitelj i tim za skrb koji zdravlje i skrb doživljavaju kao “jedan tim” i “jedan sustav”.

Na ovaj dan otvaranja naše četverodnevne virtualne konferencije dolazimo uživo iz Zagreba, a na uvodnom plenarnom predavanju razmotrit ćemo kako je COVID 19 promijenio naš pogled i iskustvo u zdravstvu i istaknuo važnost multidisciplinarnog, partnerskog pristupa u pružanju usluga skrbi.

Skip to content